Tid for seriestart

nif2oi
Vi er klar for 2011-sesongen, og Nordstrand 2 er første motstander. Siden i fjor har NIF2 mistet så godt som hele laget til Bækkelaget. Men samtidig satses det bra i Nordstrand om dagen, så det er godt mulig de har et bra andrelag likevel.

Seriestart er vanskelig å spå, og det blir enda verre av at vi ikke vet noe om hva slags lag vi møter, men vi får ta med oss det positive fra treningskampene og gå for seier.

Kampen går i alle fall på Hallager kunstgress, der vi har flere gode minner fra tidligere. I 2008 tok vi et langt skritt mot opprykk med seieren mot Ljan her. I 2009 gjorde vi også en av årets beste kamper, da vi slo Ljan 5-0. Det var i den perioden Martin sendte inn et langskudd eller to i hver kamp. Denne dagen scoret han fire (klikk på linken over og se gliset).

Les mer om Nordstrand 2 på motstandersiden vår.