På tabelltoppen


Rekruttlaget har hatt en bra vårsesong. I motsetning til a-laget ligger de godt i rute til å oppnå årets målsetning. Og i likhet med a-laget ble det 6-1 i siste kamp før ferien, nå torsdag.

Motstander var Teisen, og til tross for at Oppegård vant skuddstatistikken bare 15-14, ble det altså hele 6-1 på resultattavla. André bidro med assist både på første og femte scoring, før han selv satte inn nummer seks et minutt før slutt.

Ståle var også med og bidro til rekruttlagets seier denne dagen. Selv med en hard omgang mot Korsvoll 2 i beina, stilte han som midtstopper, og i tospann med stopperkollega PØ hadde Ståle stort sett bra kontroll på Teisen-spissene.

Opprykksrival Mercantile røyk på en uavgjortsmell mot Manglerud Star 3, som sliter i bånn av tabellen. Dermed tar Oppegård sommerferie a poeng med det gamle storlaget fra Oslo (Mercantile altså). 19 plussmål gjør at OI2 likevel har et bra forsprang målforskjellmessig. Men det er jevnt i toppen. Ned til Nordstrand 5 (!) på femte plass skiller det bare to poeng.

Mer om rekruttlaget på deres nettside her!Les mer...
0 Comments

Bærland på scoringslista


Rekruttlaget i 8. divisjon er også i gang med sine kamper. A-laget har ingen fast utveksling med dette laget, men vi har en dialog og låner spillere til hverandre ved behov.

Rekruttene sesongåpnet med 2-2 mot Lambertseter, og da med Håkon mellom stengene. Til andre kamp var også Christian Bærland med, og Bærland var ikke snauere enn at han tegnet seg for scoring (det var vel kanskje assist også?) i 9-1 seieren mot Manglerud Star 3.

Bærland var for øvrig på plass også i oppgjøret mot Skaubygda IL sist fredag. Her ble det en ny seier for rekruttlaget, 4-1 denne gang. Webredaksjonen hadde tatt turen til denne kampen langt inne i skogen på Nesodden (men likevel 30 tilskuere og åpen kiosk), og Bærland gjorde en god kamp på høyrebacken, men var også med på å rote det til litt sammen med en forsvarskollega ved Skaubygdas mål.

Bildet over er hentet fra nevnte kamp, og det er ven Bærland vi ser helt til venstre i bildet, på et av sine offensive løp. Det hjelper med a-lagskondis i 8. divisjon!

Kan ellers nevne at Christian "HH" Heyerdahl også var tilbake på fotballbanen i denne kampen. Han kom inn i andre omgang og bidro med fin ro på midtbanen i en periode Skaubygda yppet seg litt.

Les mer...
0 Comments