Hvem er denne gjengen?

oilagbildeboler650

Opp gjennom (de siste) årene har det blitt noen Oppegård-kamper med kamera for webredaksjonen. Dermed lanserer vi i dag en ny spalte, der vi henter fram passende høydepunkter fra arkivet.

Tidspunktet og bildet er selvsagt ikke tilfeldig. Dette er Oppegård IL Fotball anno 9. august 2007. Vi har akkurat slått Bøler 2 med 4-2 for andre gang i sesongen, denne gang på Haraløkka kunstgress. Og onsdag håper vi å slå Bøler 2 igjen.

Støtteapparatet på bildet over bør være kjent for de fleste, ettersom det har skjedd få endringer siden den gang. Eneste fjes som kan være ukjent for de nyeste, er Trond Dynna med gul treningsjakke. Ellers er Geir og Øivind på plass i kjent stil.

Spillermateriellet er imidlertid et ganske annet i dag enn den gang. Av dagens spillere er det bare Håkon, Kenneth, Bille og Snorre som er på plass. Var en stund fristet til å kjøre quiz på resten, men vi lister dem opp her i stedet:

Bak fra venstre: Øivind Olsen, Håkon Mæland, Erlend Hovind, Jørgen Ernstsen, Anders Bille, Marius Sæthre, Eirik Stokmo, Odd Einar Tenden, André Wefring, Trond Dynna. Foran fra venstre: Christian Harlem Heyerdahl, Lars Klungreseth, Snorre Jensen, Kenneth Skoglund og Uno Olsen.

Klikk på bildet for å se større utgave. Så satser vi på å komme tilbake med flere gullkorn fra arkivet etter hvert.Les mer...
0 Comments