Uavgjort i årets første

bsktr0

Tosifret antall kuldegrader førte til en litt glatt bane i første treningskamp i 2011. Det ble likevel en fin gjennomkjøring, med flere imponerende angrep. Dessuten deilig å boltre seg på full bane med drakt igjen.

Kampen ble for øvrig spilt over tre omganger. Den første på 20 minutter, den andre på 23 og den tredje på 25. Kulde og glatt bane gjorde at vi valgte å hvile Ståle og Shakil, som begge har et anstrengt forhold til lyskestrekk.

Fra og med 2011-sesongen vil vi kjøre mer punktvis referater fra kampene. Dette for at så mye som mulig av jobben skal kunne gjøres underveis, dermed færre lange kvelder på webredaksjonen. Dessuten er det enklere å forholde seg til faktiske hendelser enn lange vurderinger av hva som funker og ikke funker.

Se forresten video nederst i saken!

Viktige hendelser:

13 min: Magne ankommer og begynner å følge med. Ingen nevner noe spesielt som har skjedd, så da velger vi å tro at det har vært rolig.

15 min: Jørn skyter godt, med retning mot krysset. Ballen går imidlertid via en motstander og like utenfor. Dommer gir merkelig nok ikke corner.

19 min: Mål: 1-0! Fint spill av Oppegård! Jørn spiller innom Kim fram til Pålle, som er på løp framover. Han avslutter fint alene med keeper.

Pause

bsktr1
4 min: BSK chipper ballen inn bak Oppegård-forsvaret. Cato er fint ute og bokser den unna foran nesa på en spiss.

5 min: BSK prøver seg igjen med gjennomspill, denne gang langs bakken. Cato er først på ballen også her. God bruk av glatt underlag fra vår sisteskanse.

BSK er utvilsomt det friskeste laget i denne perioden.

7 min: Mål! 1-1! BSK prøver med nytt gjennomspill. Holm har fin kontroll, men sklir på glatta, og en BSK-spiller overtar ballen. Får en enkel jobb med å sette ballen inn. Banen får ta hovedæren for den.

10 min: BSK trykker på og avslutter flere ganger etter en corner, men forsvaret og Cato holder i fellesskap ballen ute.

13 min: Bytte: Kenneth inn for Timmy. Bjørn Erik opp på venstrekanten.

14 min: Mål! 2-1! Kim blir spilt fram og får ballen i mål fra kort hold (usikker på forspillet her, bare å melde seg hvis noen vil ha kred for det – eller mener noen bør ha det).

14 min: Bytte: Snorre for Henrik.

14 min: Bytte: David for Thomas K.

Jevnt og sjansefattig. En del dueller på midten. Underlaget hindrer finspill.

22 min: Dommer dømmer straffe til Oppegård etter en situasjon i feltet. Den unge assistentdommeren er imidlertid uredd og markerer korrekt for offside i forkant. Dermed går Martin glipp av muligheten fra straffemerket.

Pause

Jevnt innledningsvis. Oppegård har gode tendenser på venstrekanten.

10 min: Mål! 2-2! En BSK-spiller snubler/tråkler seg forbi et par Oppegård-forsvarere sentralt i banen. Han får gitt til en lagkamerat, som setter inn utlikningen. Ryktene sier at det er veteranen Arne Torp som putter.

14 min: Mål! 2-3! Innlegg fra venstrekanten. En BSK-spiller (Arne Torp igjen, visstnok) vinner hodeduellen like foran Oppegård-målet og header ballen inn i hjørnet. Mulig Cato kunne vært ute på den, men ingen spøk å gå i duell med de gutta der når man er halvfrossen.

En del tøffe dueller nå. Slitne, men likevel tente spillere på glatt underlag er en dårlig kombinasjon. Spesielt det gamle Kolbotn-talentet Kim Solberg var aggressiv på BSK-midtbanen. Han var ifølge dommeren småheldig som slapp unna med gult kort etter en takling litt i overkant.

(Dette minner meg på at jeg må bli flinkere til å notere når kortene kommer i framtiden. Trening for meg også dette)

20 min: Oppegård får straffe. Hands i feltet etter en corner.

20 min: Mål! 3-3! Denne gang er det ingen som nekter Martin å ta straffesparket. Han viser seg tilliten verdig og setter ballen kontrollert i mål.

22 min: BSK er nær å ta ledelsen igjen. Et volleyskudd spretter like utenfor.

25 min: BSK legger inn fra kant, men Kristian er først på ballen inne i feltet og takler ut til corner.

25 min: Corneren holder på å ende opp i mål, men Martin står på streken og redder.

Slutt. 3-3, og spillerne løper i garderoben på jakt etter varme.