Stor opptur – og enda større nedtur

oiroa2

Med fint vær, mye folk på tribunen og en speaker som satte spiss på rammen, lå det til rette for revansje etter den svake serieåpningen. I første omgang gikk det også etter planen, men full gass og 3-0 til pause. Men i andre omgang var det full stopp, og Røa snudde kampen til 0-4. En ny smell for Oppegård, altså.

Fordelen med livereferater er at man kan lese alt sånn det opplevdes der og da. Følg hele reisen fra topp til bunn her:

3: Oppegård jobber hardt og står høyt første ti min.

7: Shakil kommer nesten til skudd på innlegg fra Bille.

10: Henrik jager en ball i bakrom, men Røas store keeper måker ballen unna og treffer litt av Henrik i samme slengen.

16: OI kombinerer godt og skaffer corner.

19: 1–0! Bille fosser fram på kanten og legger fint inn til Henrik. Han får fulltreffer på en volley og ballen suser inn.
oiroa3

19: Shakil har tråkket over og må ut og ta fram isposen.

23: Kim var overraskende for alle (inkludert ham selv) på benken i dag og kommer inn for Shakil.

27: Røa handser to ganger i duell med Bjørn-Erik men får corner likevel. Mulig Børnie hadde ballen over linja før hands nummer to.

28: Røa får to cornere til, men OI klarerer alle tre.

30: Kristian får headet etter corner. Treffer bare halvveis.

32: 2–0! Klabb og babb i feltet til Røa. Ballen detter ned til Kim, som dundrer inn på volley. Ikke verst, når man har spilt ti minutter fotball siden mars.

33: Fin contra på venstre. Henrik får nesten ballen på mål.

37: 3–0! Pålle slår inn til Selnes. Spissen tar med seg ballen ut mot cornerflagget og legger tilbake til Jørn. Vestlendingen setter i kjent stil fart mellom to motstandere og går for skudd. I litt mer ukjent stil suser den inn nede i hjørnet fra høyrebeinet.

40: Bille er på vei gjennom og blir klipt ned nede på venstrekanten. Dommer gir forsvareren et gult kort for taklingen og en annen forsvarer ett til for protester.

41: Frisparket blir slått over av Røas store keeper.

42: Den påfølgende corneren går gjennom hele feltet.

45: Pause. En knallbra førsteomgang med mye løping er lagt tilbake, og det har gitt bra resultater.
oiroa5

48: Oppegård går ut hardt denne omgangen også. Vi presser høyt, og Henrik får en skuddmulighet fra 16-meteren. Skuddet blokkeres, og andreballskuddet fra Kim spretter utenfor.

49: Fint Røa-angrep. Bortelaget legger inn fra venstre til en mann på bakre stolpe. Men han bommer på ballen, og Cato kan plukke den enkelt.

53: Innlegg fra Snorre. Kim header over.

54: Røa prøver et innlegg som plutselig ble en dupper i krysstanga. Litt Atlar-lobb-stil over den.

55: Jørn blir spilt gjennom og prøver en chip på Røas kjempehøye keeper. Noe merkelig valg, og keeper plukker ballen.

57: Røa kombinerer fint og får skutt fra 16 meter. Cato slår ballen over.

58: Lit rot på corneren, men vi får klarert.

59: Røa får skudd fra veldig skrå vinkel. Skuddet er ikke hardt, men treffer stanga og går ut.

60: Timmy og Morten inn for Snorre og Bille.

62: 3–1! Røa kombinerer seg fint gjennom og scorer fra kort hold. Veldig fint angrep.

65: Røa får skutt fra hjørnet av 16-meteren. Ballen suser over.

69: Røa har hevet seg nå.

70: Henrik er skadet og må ut med en smell i leggen. Thomas inn.

72: Røa og dommeren bruker i fellesskap omtrent 3 minutter på å ta et utspill.

74: Røa kommer rundt på venstre og slår inn. Kristian kommer først på ballen og krangletakler den inn til Cato.

76: En god Bjørn-Erik må ut med krampe. Raastad inn på backen.
oiroa4

77: 3–2! Røa slår et frispark inn i feltet og header ballen inn.

80: 3–3! Lang ball inn mot feltet til Oppegård. Kristian stusser ballen forbi Cato og den ender i hjørnet.

83: OI har hevet seg etter sjokket de 20 minuttene. Morten drar tunnel og finte og legger til Kim, men skuddet går utenfor.

86: Ståle inn for Kim, som har solid krampe etter manglende matchtrening. Morten inn som indreløper. Pålle opp på vingen.

89: Røa presser med et par cornere nå.

89: 3–4! Røa er først på ballen på corneren og header inn.

93: Innlegg fra Pålle mot Jørn. Han får ikke treff foran mål.

94: Slutt.

Kampfakta:

Oppegård – Røa 2 3–4 (3–0)
5. divisjon avdeling 1, Østre Greverud kunstgress
Mål: 1–0 (19 min): Henrik Selnes (assist Anders Bille). 2–0 (32 min): Kim Morton. 3–0 (37 min): Jørn Heggestad (assist Henrik Selnes). 3–1 (67 min). 3–2 (77 min). 3–3 (80 min). 3–4 (89 min).
Laget: Cato Hestnes, Bjørn Erik Wiig (André Raastad i 14 min), Thomas Knutsen, Kristian Holm, Pål-Richard Larsen – Snorre Jensen (Timmy Herland i 30 min), Shakil Mohammad (Kim Morton i 63 min (Ståle Skoglund i 4 min)), Martin Flatgård, Jørn Heggestad, Anders Bille (Morten Jensen i 30 min) – Henrik Selnes (Thomas Atlar i 20 min).
Ubenyttede reserver: Håkon Mæland
Andre frammøtte: Arvid Yttervik, Svein Kirstistuen, Ingar Navestad, Kenneth Skoglund
Tilskuere: Drøyt 30. Flinke til å påpeke dommerfeil.

Dagens høydepunkt: Førsteomgangen
Dagens nedtur: Siste halvtimen