Fin seier mot Nesodden G19

jubelbilder
Årets første seier smaker alltid godt, selv om vi her måtte ty til arkivbilde for åfinne noe som passet.

Det er aldri godt å vite hva som venter når man møter et juniorlag. Men med tanke på det sterke Nesodden 2-laget vi møtte i fjor, og at Nesoddens alag nå spiller i 2. divisjon, var det grunn til å frykte tøff motstand på Greverud søndag.

Oppegård stilte med følgende mannskap fra start:

Oppegård lå godt i formasjonen i første omgang, og unggutta fra Nesodden klarte sjelden å bryte gjennom et godt organisert hjemmelag. Oppegård var imidlertid ikke så skarpe framover, og klarte dermed ikke å skape nok sjanser til å score.

Nesodden scoret første omgangs eneste mål på en sjelden angrepsvisitt etter snaue halvtimen. Laget skaffet seg et frispark høyt oppe i banen, og dette ble satt i mål bak Håkon.

I pausen var det brødrebytte på venstrebacken, da Ståle kom inn for Kenneth. Timmy takket også for seg, og Snorre overtok plassen på venstrekanten.

Oppegård satte standarden med høyere press i andre omgang, og det resulterte i mange sjanser for hjemmelaget. Uttellingen var så som så, men med tre kjappe etter drøye kvarteret var mye gjort:

62 min.: 1-1, Pålle.
66 min.: 2-1, Martin (straffe denne gang også).
68 min.: 3-1, Henrik.

Mot slutten hadde Oppegård flere store muligheter, men banen ble glattere utover i kampen, noe som gjorde det litt vanskeligere å få trøkk og timing i avslutningene. Likevel ble det en fjerde scoring ti minutter før slutt, signert Snorre.

4-1, altså. En grei gjennomkjøring mot en motstander som nok var hakket svakere enn vi trodde. Siden Magne var i bilen på vei hjem fra Göteborg da kampen ble spilt, er referatet noe knapt (og heller ikke skrevet på den nye minutt for minutt-metoden). Vi får prøve å komme tilbake til assists og litt annet senere.

Kampfakta:

Oppegård – Nesodden Jr 4-1 (0-1)
Treningskamp
Østre Greverud kunstgress
Mål: 0-1 (26). 1-1: Pålle (62), 2-1: Martin (str., 66), 3-1: Henrik (68), 4-1: Snorre (80)
Oppegårds lag: Håkon – Bjørn Erik, David, Svein, Kenneth – Martin – Pålle, Kristian, Shakil, Timmy – Henrik
Benyttede reserver: Ståle, Snorre