Bortekamp i Bærum

I dag er det klart for årets lengste bortetur. Ikke fullt så langt som da vi møtte Jardar på Skui i 2007, men til Slependen, der Jardars nye kunstgressbane ligger. Banen ble åpnet med 4-3-seier mot Ellingsrud i slutten av april, og dette blir bare femte hjemmekamp for Jardar på det nye kunstgresset.

Les researchavdelingens rapport om Jardar her!

De fire forrige kampene har endt med to seire (4-3 mot Nesodden 2 og 4-3 mot nevnte Ellingsrud) og to tap (2-3 mot Korsvoll 2 og 1-3 mot Veitvet). Vi kan altså slå fast at Jardar har sluppet inn tre mål i alle hjemmekampene hittil i år. Det lover godt for et Oppegård-lag med tendenser til scoringsvegring.

Flere av lagene som har møtt Jardar melder at de har hatt gode og dårlige perioder i kampen. Vi ser altså at Jardar er kjappe til å utnytte sjansen hvis vi sovner noen minutter. Dermed blir det viktig for Oppegård å holde seg skjerpet gjennom hele kampen.

Som vanlig var Nordstrand 2 det siste laget som spilte mot vår motstander, og deres kamprapport er alltid nyttig lesing. Her kan vi se at kampen var jevn, men at NIF2 ga bort et par gavepakker, som Jardar tok godt vare på.

Når det gjelder Oppegård, dro Kristian på seg et ribbeinsbrudd i forrige kamp. Han må derfor stå over dagens kamp. Det må også Shakil, som er ute resten av vårsesongen med lyskeskaden som har plaget ham en stund. Timmy er også fraværende, grunnet sykdom i familien. Lyspunktet er at David er tilbake i kamptroppen. Vi får se om han går rett inn på laget i Kristians fravær.

Kampstart er klokka 2015. De som ikke orker å ta turen helt til Bærum, kan få liveoppdateringer her på siden.