Auda, for en dårlig start

nif2oi2011-2

Det manglet mye i serieåpningen mot et ungt Nordstrand-lag. Det er sjelden finspill i serieåpninger, men i dag manglet det en del punsj og guts i tillegg. Da blir det vanskelig å vinne fotballkamper.

Vi har for så vidt ikke marginene med oss heller: Misser en straffe når kampen står og vipper, og slipper inn det avgjørende målet ti sekunder før slutt.

Egentlig burde vi bare glemt denne kampen, men vi tar referatet likevel:

2 min: Jørn kombinerer med Henrik. Skudd fra drøye 20 meter, 2 meter utenfor.

8 min: NIF2 får frispark midt på Oppegårds banehalvdel. Skuddet går over.

Hjemmelaget ligger lavt innledningsvis, og lar Oppegård føre spillet.

15 min: Oppegård får frispark på drøye 20 meter, etter at Henrik blir dyttet på vei gjennom. Shakil skyter, men rett på keeper.

16 min: Bille på sitt tredje raid på venstrekanten. De to første innleggene endte bak mål. Nå prøver han å skjære inn, men taper knuffeduellen, og ballen ruller ut over dødlinja.

19 min: Oppegård mister ball på egen halvdel. Svein mister ball igjen når han skal rydde opp. NIF setter fart inn mot 16-meteren, men blir presset langt ut mot siden og avslutter svakt utenfor.

20 min: Bille treffer på innlegget denne gang. Jørn taper luftduell inne foran mål og Shakil får en skuddsjanse fra returrommet. Blir dessverre et sleivskudd inn til keeper.

Oppegård sliter med mye dårlig touch og tilsynelatende lav tenning. Litt tamt.

nif2oi2011-4
25 min: Svein må ut med krampe (!). Jørn stepper inn som vikar.

30 min: Ståle erstatter Svein i midtforsvaret.

31 min: Timmy driver framover sentralt i banen. Skudd utenfor fra langt hold.

33 min: Oppegård har hevet seg litt nå. Henrik kriger til seg ballen og skyter. Ballen sklir av foten og ender i elva.

34 min: Corner for Nordstrand 2. Den klareres ut, men Nordstrand får til et slags innleggsskudd fra venstre. Cato plukker greit ned ballen.

36 min: NIF kommer rundt på høyrekanten og slår en 45-pasning ut på 16-meteren. Skuddet blir en lompe som Cato tar greit. Kampens største sjanse.

40 min: NIF kobinerer fint fra høyre til venstre og inn i feltet igjen. Der får hjemmelaget skutt fra god posisjon. Cato slår til corner, som blir ufarlig.

43 min: Nytt lompeskudd fra NIF, denne gang etter en slapp klarering. Cato tar ballen greit.

Pause
nif2oi2011-3

Bille og Timmy ut i pausen. Morten og Snorre inn. Bille har klarer nesten å komme seg inn i garderoben innen de andre kommer ut igjen.

49 min: Frispark inn i feltet fra Jørn. Ballen snubles utenfor. Ok sjanse.

52 min: Jørn blir felt på 17 meter. Dommer gir fordel, og Shakil snapper ballen. Han prøver å runde forsvaret, men må nøye seg med innlegg mot Morten på bakre. Etter hver renner det ut i sanden.

53 min: Martin får gult for protester etter taklingen av Jørn.

55 min: Henrik trøkker til i duell og får en trøkk tilbake. Trøkker litt tilbake igjen etter at dommeren har blåst og får gult kort han også.

Dødperiode nå. Bille kjeder seg og går i dusjen.

65 min. Geir bytter plass på Shakil og Jørn på midten i håp om å få bedre flyt i spillet.

67 min: NIF2 får nytt frispark utenfor 16-meteren. Skudd over igjen.

71 min: NIF2 handser volleyball-style på corner. Vi får straffe.

72 min: Martin setter straffesparket mot høyre, men dessverre i keeperhøyde. Keeper redder.

76 min: NIF2 angriper med et langt gjennomspill langs bakken. Cato er fint ute og sklitakler ballen til innkast.

Ny dødperiode. Oppegård har mest ball, men det er mye unøyaktig i avslutningsfasen, og vi kommer ikke til noen åpne sjanser.

89 min: OI mister ballen på egen banehalvdel og NIF2 kjemper til seg en corner.

89:50: En spiller på bakre stolpe får headet ballen ned. Foran mål kriges den inn av en lagkamerat.

92 min: Oppegård prøver en offensiv, men igjen er det unøyaktighet i pasningsspillet. NIF2 contrer, men skyter over.

93 min: Slutt. Null poeng i første serierunde som vanlig. Dette kan altså ende med alt fra opprykk til nedrykk, basert på statistikk fra tidligere sesonger. Vi får snu trenden til noe positivt neste uke.

Nordstrand 2 – Oppegård 1–0 (0–0)
5. divisjon avdeling 1
Hallager kunstgress
Mål: 1–0 (90).
Gule kort: Martin Flatgård (protester på dommer) og Henrik Selnes (knuffing etter duell).
Oppegård (4-5-1): Cato Hestnes – Bjørn Erik Wiig, Thomas Knutsen, Svein Kirstistuen – (Ståle Skoglund fra 30), Pål-Richard Larsen – Timmy Herland (Snorre Jensen fra 45), Jørn Heggestad, Martin Flatgård, Shakil Mohammad, Anders Bille (Morten Jensen fra 45) – Henrik Selnes.
Ubenyttede reserver: Håkon Mæland, Kristian Holm
Andre frammøtte: Arvid Yttervik, Kim Morton, Ingar Navestad, Thomas Atlar, Kenneth Skoglund.
Bortefans: Trond, Jan Thomas, en kamerat av Shakil, Kaspar og en kamerat av Kaspar.

Dagens skuffelse: Det meste som skjedde på banen.
Dagens opptur: Bra frammøte av andre spillere og bortefans.