Solid hjemmeseier

Oppegård viste seg igjen som et sterkt hjemmelag da Rustad kom på besøk til Østre Greverud tirsdag. I garderoben før kampen snakket vi – som vanlig – om å kutte ned på de minuttene vi pleier å trenge for å komme i gang. Og denne gang fikk vi det virkelig til. Det defensive spillet var omsider til å kjenne igjen fra den solide fjorårssesongen, og framover fikk laget til flere gode angrep på kantene.

Henrik har scoret jevnt og trutt i sesongåpningen, og etter et kvarters spill var han frampå igjen. Henrik fikk ballen i god posisjon inne i 16-meteren, men valgte å spille til Shakil i stedet for å skyte. Shakil serverte ballen tilbake til Henrik, og denne gang gikk storscoreren for nettmaskene – med suksess. 1-0!

Oppegård fortsatte sitt gode spill. Selv om det ikke ble mange store sjanser, hadde laget god kontroll på kampen og presset på for å øke ledelsen. Like før pause ble det uttelling på ny. Jørn har slitt med å ta med seg sine imponerende skudd fra trening til kamp, men endelig satt ballen der den skulle. Fra drøye 20 meter skrudde han ballen opp i hjørnet bak keeper. Oppegård ledet 2-0, som holdt seg til pause.

Etter en førsteomgang der vi fikk til mye av spillet vi ønsker å spille, ble andreomgangen litt mer rotete. Oppegård hadde mange gode tendenser offensivt, men litt manglende presisjon i de avgjørende pasningene sørget for at det ikke ble mange sjansene etter pause.

Heldigvis sørget god defensiv jobbing for at det heller ikke ble mange sjansene til Rustad. Midtbane og forsvar stoppet det som kom, stort sett uten å lage frispark i farlig posisjon. Dermed var seieren aldri truet, og Oppegård kunne gå av banen med 2-0-seier. Årets første kamp uten baklengs. Og med tre uker til neste hjemmekamp, er det bare å glede seg over at vi kommer til å ha fullført et helt år uten hjemmetap innen den tid.

Ellers takker vi igjen vårt etter hvert trofaste publikum for frammøtet! Neste gang satser vi på å åpne kiosken igjen!