Seier mot Skeid

3-1 mot Skeid er et resultat det lukter svidd av en lørdag i mars. Sannheten er ikke SÅ oppsiktsvekkende, ettersom Skeid Herrer er a-laget i hovedklubben til Skeid (i motsetning til toppfotballklubben, som rykket ned fra Adecco i fjor).

Men Skeid Herrer er uansett et godt lag, som ble nummer tre i en tøff avdeling i 5. divisjon i fjor – og dermed var like ved å rykke opp til 4. divisjon. Dermed er Oppegårds trygge 3-1-seier nok et sterkt resultat i sesongoppkjøringen.

Oppegård gikk hardt ut, og tok ledelsen allerede etter fem minutter. Jørn – for anledningen i en litt mer offensiv rolle – sendte av gårde et vakkert skudd, som gikk i bue over keeper og havnet i mål.

Samme mann var frampå igjen ti minutter senere. Denne gang fikk han hjelp av en Skeid-forsvarer, som ekspederte en ball fra Jørn videre i eget mål. Dermed sto det 2-0 etter kvarteret.

Det ble ingen flere mål før pause, men Oppegård viste solid forsvarsspill og nektet Skeid sjanser. Lagets varemerke med solid forsvarsspill var tydelig.

Etter pause fikk Skeid en scoring – og fornyet håp. Men Oppegård lot seg ikke stresse av reduseringen, og vi hadde stort sett bra kontroll utover i omgangen.

Kort tid før slutt sørget Henrik også for å drepe all gjenværende spenning, med sin 3-1-scoring. Han er dermed oppe i tre scoringer i vinterens treningskamper. Jørn er foreløpig toppscorer med fire.

Oppegård - Skeid 3-1 (2-0)