Første treningskamp i 2010

Kalenderen viser februar, og nå sparker vi i gang treningskampsesongen. Årets første motstander er Rustad, som vi kjenner fra serien i fjor og mange treningskamper tidligere.

Også i fjor var planen å møte Rustad i treningskamp, men da klarte ikke laget fra Oslo å stille lag. Det klarte de imidlertid da vi møttes i serien et par måneder senere. Det ble en kamp med mye bra angrepsspill og solid forsvarsspill fra Oppegård. Henrik og Jørn scoret målene og sikret 2-0-seier.

Returoppgjøret ble en frustrerende affære, der Oppegård kom under 1-0 tidlig. Vi klarte å utlikne ved David før pause, men til tross for mye ballinnehav, ble det ikke skapt mange sjanser. Kampen ebbet ut med 1-1, og opprykksplanene til Oppegård fikk seg en trøkk.

Nå er det en ny sesong, og vi er spent på hvordan både vi og Rustad står før 2010-sesongen. Kampstart klokka 1600.