En real smell

Etter to overbevisende seire mot Klemetsrud og Ljan, var det et Oppegård-lag i medvind som tok imot Manglerud Star på Greverud tirsdag. Men dette skulle bli kampen der vinden snudde fullstendig.

Innledningvis var kampen jevn, som den ofte er når Oppegård er i aksjon. Begge lag hadde noen visitter på motsatt banehalvdel, uten at det ble store sjanser ut av det. Utover i omgangen rev Manglerud Star til seg initiativet i kampen. Oppegård slet med å vinne andreballer og få til sitt eget spill, og dermed fikk bortelaget ta over.

Overtaket ble belønnet med ledelse midtveis i omgangen. MS fyrte av et langskudd, som Cato ikke nådde fram på. Dermed var ledelsen et faktum.

Resten av omgangen fortsatte i samme stil, med et lite overtak til MS. Oppegård ble litt baktunge, og når pasningene ikke kom fram til medspillerne, ble det laaangt fram til motsandernes mål.

I andre omgang prøvde Oppegård seg med et par omrokkeringer, for å få til mer spill. Men omgangen fortsatte mye i samme spor som første. Og akkurat som før pause var det MS som scoret mål på Østre Greverud kunstgress.

2-0 kom da Oppegård-forsvaret ikke klarte å klarere ballen ut fra egen 16-meter. MS vant ballen, og da var det kort vei til nettet.

Omtrent det samme skjedde da MS økte til 3-0 kort tid senere, og dermed var kampen i realiteten kjørt. MS ga seg imidlertid ikke, og kort tid før slutt økte Oslo-laget til 4-0. MS var igjen aggressive og gode i OIs 16-meter, mens de svartkledte var på etterskudd. Dermed kunne bortelaget igjen avslutte i mål fra kort hold.

Oppegård hadde ikke allverden å by på i denne kampen. Nærmest kom laget da et frispark fra Martin gikk gjennom hele feltet, og David var bare en kort tå unna å redusere. Ellers var beholdningen noen få halvsjanser, og seieren til MS var fortjent. Laget bytter dermed plass med Oppegård på tabellen.

OI kan uansett glede seg over at laget fortsatt holder tredjeplassen på tabellen. Gledelig er det også at Henrik og Svein er tilbake på banen etter sine skadeopphold. Til neste kamp er også Jørn og Daniel tilbake etter å ha vært bortreist.