Uavgjort i serieåpningen

Oppegård tok i mot Hauketo til årets første seriekamp på Østre Greverud. Og det ble en klassisk serieåpningskamp, med mye kriging og dueller. Hauketo var det førende laget innledningsvis, og Oppegård slet med å få pasningene til å sitte.

Det var også Hauketo som tok ledelsen midtveis i førsteomgangen. Et godt frispark ble reddet av keeper Håkon, men han måtte gi retur, og forsvaret fikk tross gjentatte forsøk ikke ballen ut. Dermed kunne Hauketo etter vannvittig mye klabb og babb sette inn ledermålet fra kort hold.

Utlikningen kom mot slutten av omgangen. Bille kom til et godt innlegg fra sin venstrekant. Oppegård var tøffe i duellspillet i feltet, og ballen havnet etter hvert hos Dynna, som enkelt kunne plassere ballen i mål.

Andreomgangen startet litt i i samme stil som første, selv om Oppegård var hakket kvikkere nå enn før pause. Det var likevel Hauketo som fikk hull på byllen først også denne gang. På en corner var en av bortelagets spillere høyest på første stolpe, og han stusset ballen elegant i mål.

Oppegård slo imidlertid fort tilbake. Kim tok med seg ballen framover i kjent stil fra sin midtbaneposisjon. Fra rundt 20 meter knallet han til. Treffet var ikke i ypperste klasse, men markkryperen rullet inn under Hauketos keeper til utlikning.

Nå fikk Oppegård sving på sakene. Hjemmelaget la godt press på Hauketo, og Snorre kom til en god skuddmulighet fra 16 meter. Skuddet ble blokkert, men Kim fulgte opp med et nytt skudd. Denne gang var keeper på ballen, men han måtte gi retur på det gode skuddet. Der var Pålle framme og satte inn ledermålet.

Selv om begge lag fikk til hakket mer spill etter pause, var kampen fortsatt preget av stress og dueller etter hvert som den gikk mot slutten. Og det var nettopp en duell som ble avgjørende for utfallet. En Hauketo-spiller gikk i bakken inne i straffefeltet til Oppegård, og dommeren pekte på straffemerket. Håkon var ikke langt unna å ta skuddet, men utlikningen var et faktum. 3-3.

Begge lag hadde sjanser til å avgjøre mot slutten, men kampen ebbet ut med 3-3 - og to halvfornøyde lag. Ett poeng er i alle fall ett poeng mer enn Oppegård hadde etter første serierunde i fjor.